Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Повномасштабна війна зачепила кожного з нас.

Повномасштабна війна зачепила кожного з нас. На жаль, багатьом довелось пережити полон, тортури, насильство. Тисячі українців – і цивільних, і військових – досі перебувають у заручниках ворога.

11:23:41 10.07.2023

З початку повномасштабної війни Управління Верховного комісара ООН з прав людини (United Nations Human Rights) зафіксувало 24 425 випадків загибелі або поранення цивільних осіб в Україні.

З початку повномасштабної війни Управління Верховного комісара ООН з прав людини (United Nations Human Rights) зафіксувало 24 425 випадків загибелі або поранення цивільних осіб в Україні. Таку ціну за незалежність і свободу наша країна вже заплатила від початку російської агресії.

11:19:52 10.07.2023

Щоб знизити рівень тривоги, знайдіть предмет, який вміщається в долоню, і зробіть його своїм «амулетом спокою».

Щоб знизити рівень тривоги, знайдіть предмет, який вміщається в долоню, і зробіть його своїм «амулетом спокою». Це може бути камінець, який ви колись знайшли на пляжі, чи дорога вам прикраса — що більше є приємних спогадів з дрібничкою, то краще.

11:17:31 10.07.2023

«Простими словами»

Слухаємо новий епізод подкасту «Простими словами» з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком. Про стигматизацію психологічної допомоги, аудит потреб у сфері ментального здоров’я, навчання сімейних лікарів і про те, що сьогодні допомагає українцям триматися.

11:16:45 10.07.2023

Година без нав’язливих думок про те, що буде далі

Година без нав’язливих думок про те, що буде далі. Звичайний вечір, коли дивишся кіно, а не постійно моніториш новини. Хоча б день без тривоги, яка не дає нормально робити буденні справи.

15:03:00 06.07.2023

Реабілітація, що має бути доступна кожному ветерану й ветеранці.

Реабілітація, що має бути доступна кожному ветерану й ветеранці. Все поруч, все зрозуміло та ефективно. Саме такий сенс вкладає в створення унікального реабілітаційного сервісу благодійний фонд Mindy Mindyfoundation – партнер Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як? – разом з представниками бізнесу, зокрема зі спільноти «Бізнес без бар’єрів» (https://business.diia.gov.ua/business-without-barriers).

23:25:56 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень