Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Дата: від до Скинути

Щодо заборони спалювання сухої трави, залишків сухої рослинності, листя та сміття.

Щодо заборони спалювання сухої трави, залишків сухої рослинності, листя та сміття.

Щодо заборони спалювання сухої трави, залишків сухої рослинності, листя та сміття. По всій території нашої громади жителі продовжують бездумно та безконтрольно спалювати на власних присадибних ділянках сміття, сухе листя та чагарники, тим самим провокуючи масштабні пожежі у природніх екосистемах.

22:17 28.03.2023

Попередження пожеж на полігонах твердих побутових відходів

Попередження пожеж на полігонах твердих побутових відходів

Попередження пожеж на полігонах твердих побутових відходів З метою попередження виникнення пожеж на полігонах та сміттєзвалищах твердих побутових відходів, а також забезпечення протидії пожежам на їх території, нагадуємо, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки на полігонах твердих побутових відходів (сміттєзвалищах), адже в області триває пожежонебезпечний період.

22:17 28.03.2023

Звуження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти

Звуження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти

Держава прагне забезпечити якісну освіту, розвиток цифрових технологій та розширення можливостей для студентів у межах міжнародної співпраці. Які освітні послуги доступні на Гіді з державних послуг? Вища освіта: Ліцензія на освітню діяльність https://curly.click/r/ba00. Розширення провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/23c1. Переоформлення ліцензії https://curly.click/r/y7657. Анулювання ліцензії https://curly.click/r/b2557. Звуження провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/q1596. Фахова передвища освіта: Ліцензія на освітню діяльність https://curly.click/r/p8657. Розширення провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/bd15. Переоформлення ліцензії https://curly.click/r/e8d5. Анулювання ліцензії https://curly.click/r/1f55. Звуження провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/8dd4. Післядипломна освіта: Ліцензія на освітню діяльність https://curly.click/r/bf90. Розширення провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/e7d0. Переоформлення ліцензії https://curly.click/r/b0a6. Анулювання ліцензії https://curly.click/r/ee26. Звуження провадження освітньої діяльності https://curly.click/r/1e26.

21:48 28.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень