Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Гід з державних послуг

Військові облігації та електронна посвідка: Михайло Федоров розповів, які нові послуги та документи з?являться в Дії

Попри повномасштабну війну, команда Мінцифри продовжує працювати над розвитком Дії та запускати нові послуги в застосунку та на порталі. Зараз готові до запуску близько 10 нових послуг та документів у Дії. Хоча одночасно в роботі їх — десятки. Про це в ефірі радіо НВ розповів Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.  Після бета-тесту на порталі Дія запуститься послуга з автоматичної реєстрації ТОВ. Вона повністю автоматизована та працює без участі чиновника. У застосунку готуються до запуску розмитнення та реєстрація авто онлайн, можливість купити військові облігації, нові цифрові документи — електронне пенсійне посвідчення та посвідка на тимчасове/постійне проживання. Крім цього, в Дію повернеться шеринг техпаспорта, який був тимчасово призупинений через війну. 

14:31:22 03.08.2022

На порталі Дія можна оформити повторну видачу свідоцтв та витягів про народження, смерть, зміну імені та шлюб

Якщо ви загубили чи втратили свідоцтво або витяг, можете замовити його повторну видачу на порталі Дія. Для цього достатньо буде заповнити заяву в декілька кліків та забрати його протягом 3 днів. Повторна видача свідоцтв особливо актуальна під час повномасштабної війни, коли багатьом українцям довелося терміново покинути свої домівки та не вдалося зібрати документи. Раніше, щоб отримати  витяг  чи свідоцтво повторно, потрібно було двічі сходити до ДРАЦС. Відстояти чергу, заповнити заяву, а потім знову йти до ДРАЦС, щоб забрати документ. 

14:30:20 03.08.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

13:05:40 18.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

10:13:51 01.02.2022

Відповіді на найпоширеніші запитання щодо COVID-сертифікатів: Мінцифра запустила лендинг

COVID-сертифікат у Дії є одним із найпопулярніших документів серед українців — на сьогодні згенеровано 12,4 млн сертифікатів.  Кількість COVID-сертифікатів щодня зростає. Щоб допомогти кожному українцю отримати сертифікат у Дії, Мінцифра створила спеціальний лендинг. Він доступний за посиланням. 

11:20:26 25.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

11:19:54 25.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень