Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Гід з державних послуг

«Оперативна допомога при ПТСР» — новий освітній серіал на Дія.Цифрова освіта

Війна в Україні знищила відчуття безпеки та призвела до стресу, психологічні наслідки якого можуть бути негативними для здорового майбутнього і дорослих, і дітей. Пережитий травматичний досвід може стати причиною розвитку посттравматичного стресового розладу (ПТСР). Завдяки підтримці рідних та психологів людина може повернутися до норми після травматичного досвіду.  Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта новий освітній серіал про техніки, які допоможуть зняти перші симптоми посттравматичного стресового розладу. 

22:16:47 17.08.2022

Розпочинаємо бета-тестування документів англійською в Дії та послуги шерингу авто: як взяти участь

Незабаром розпочнеться тестування англомовної версії документів та шерингу авто в застосунку Дія. Взяти участь можна за цим посиланням.  З початку повномасштабної війни понад 9 млн українців перетнули кордон України. Багато з них не встигли чи не мали змоги взяти з собою паспорт або посвідчення водія. Зовсім скоро необхідні документи будуть доступні англійською в Дії. 

22:16:29 17.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг. Потрібні документи

14:37:14 03.08.2022

«Робота з емоційним вигоранням» — новий освітній серіал на Дія.Цифрова освіта

Психологічний стан українців зараз дуже нестабільний через повномасштабну війну. Ситуація в країні викликає безліч переживань, тривог та стресу. З початком війни багато громадян, крім своєї основної роботи, взяли на себе додатковий обов’язок волонтера. Більшості людей важко впоратися з емоціями, вони відчувають втому та подальше вигорання, яке виникає внаслідок негативного впливу різноманітних факторів.  На порталі Дія.Цифрова освіта з’явився новий освітній серіал про роботу з емоційним вигоранням. Це наступний освітній серіал у циклі турботи про себе для спільної оборони країни. 

14:35:21 03.08.2022

4 000 українців за кордоном скористалися віртуальним центром Дія.Бізнес для пошуку роботи та житла

В умовах повномасштабної війни отримувати допомогу потрібно максимально швидко та просто. Тому Мінцифра наприкінці травня 2022 року запустила віртуальний центр Дія.Бізнес як багатофункціональну гарячу лінію.  За два місяці роботи віртуальний центр Дія.Бізнес допоміг 4 000 українців за кордоном із пошуком роботи, відкриттям власної справи чи тимчасово перевезти свій бізнес за кордон. 

14:34:32 03.08.2022

Залишатися на зв’язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих… Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.  Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими можна зробити внесок у зв’язок українців.

14:33:12 03.08.2022

Meta за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес запускає програму допомоги для відновлення економіки України

Meta запускає спеціалізований навчальний центр для українського малого та середнього бізнесу. Різноманітні освітні ресурси тепер доступні українським підприємцям безоплатно, зокрема понад 20 курсів Blueprint, а також навчальна платформа Meta Boost українською мовою.   Meta запускає програму допомоги для відновлення економіки України, що має на меті надання підтримки малому та середньому бізнесу. За даними Європейської комісії, до вторгнення Росії малі та середні підприємства відігравали значну роль у створенні робочих місць, становлячи 63,8% від загального числа зайнятого населення України. Війна призвела до того, що 50% українських підприємств повністю закрилися, тоді як інша половина змушена працювати набагато менше від своїх можливостей (за даними Програми розвитку організації Об’єднаних Націй до 2022 року).

14:32:15 03.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень