Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Гід з державних послуг

В Україні з'явиться Гід з державних послуг

Мінцифри запускає Гід з державних послуг. Це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Гід містить інформацію про понад 1000 державних послуг. Зокрема про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Послуги зручно упорядковано за 17 категоріями та за 36 життєвими подіями. 

12:25:54 01.11.2021

Послуги на Гіді для тих, хто планує купівлю судна

Плануєте купівлю судна? Не забудьте про отримання посвідчення судноводія. Якщо ви плануєте купівлю човна більше ніж 4 метри, то він має бути зареєстрований та мати судновий білет. Для вашої зручності зібрали добірку, яка може знадобитись під час купівлі судна:

12:17:54 01.11.2021

Послуги на Гіді для людей з інвалідністю

Безбар’єрний доступ до держпослуг — один із пріоритетів Мінцифри. Завдяки Гіду з держпослуг людям не потрібно зайвий раз контактувати з представниками держустанов, щоб “просто запитати”. Вся необхідна інформація про те, як отримати понад 1800 послуг, вже доступна на Гіді. Для вашої зручності підготували добірку найнеобхідніших держпослуг для людей з інвалідністю, дітей з інвалідністю та людей, що піклуються про них.

12:10:19 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень