Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Служба у справах дітей

ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ - ОБОВ'ЯЗОК БАТЬКІВ

   Питання виконання батьками обов’язків щодо належного виховання, навчання і розвитку своїх дітей завжди були актуальними й важливими. Останніми роками в Україні, почастішали випадки неналежного виховання батьками своїх дітей.

14:22:51 20.07.2021

Про обмеження перебування дітей у вечірній час на вулицях без супроводу дорослих

З метою попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них, стимулювання відповідальності батьків за виховання та розвиток дітей, законодавством України про охорону та захист прав дитини встановлено відповідальність за факти перебування дітей без супроводу дорослих у вечірній час на вулиці.

14:22:47 20.07.2021

«Впровадження послуги патронату над дитиною»

З метою проведення інформаційної кампанії та популяризації послуги патронату над дитиною в Одеській області, Одеським обласним центром соціальних служб спільно з Натою Переваловою, автором сценарію та режисером даного відеоролику, було розроблено та знято відеоролик на тему: «Впровадження послуги патронату над дитиною» Якщо ви виявили бажання стати патронатним вихователем, звертайтеся до Одеського обласного центру соціальних служб: м. Одеса, вул. Канатна, 83, тел. 728-33-77.

14:16:33 20.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень