Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

"Ігри Ветеранів": захисників і захисниць запрошують позмагатися у кросфіті та кіберспорті

Дата: 16.10.2024 16:41
Кількість переглядів: 10

"Ігри Ветеранів": захисників і захисниць запрошують позмагатися у кросфіті та кіберспорті

Фото без опису


В Україні розпочато реєстрацію на участь в "Іграх Ветеранів". Спортивні змагання, започатковані Міністерством у справах ветеранів, пройдуть у чотирьох регіонах та онлайн у листопаді і завершаться всеукраїнським турніром на початку грудня.

Як зазначають у Міністерстві ветеранів, цьогоріч учасники змагатимуться в двох дисциплінах – кросфіт та кіберспорт. Перша включатиме різні фізичні активності, спрямовані на визначення рівня витривалості, сили, координації та швидкості. Друга ж представляє собою змагання з відеоігор на професійному рівні. Кіберспорт охоплює чимало жанрів ігор, зокрема, стратегії в реальному часі та спортивні симулятори.

"Ігри Ветеранів" заплановані на останній осінній місяць 2024 року. За перемогу в дисципліні "кросфіт"  учасники боротимуться під час регіональних відбіркових етапів у чотирьох містах:

- 2 листопада – Кривий Ріг;

- 9 листопада – Одеса;

- 16 листопада – Івано-Франківськ;

- 23 листопада – Житомир.

Після цього найкращі змагатимуться на всеукраїнському рівні  - у Києві 8 грудня.

Ті ж, хто прагне випробувати свої сили у кіберспорті, зможуть взяти участь в одному чи кількох онлайн-турнірах. 17 листопада відбудуться змагання по грі Counter-Strike 2 та FIFA, а 24-го числа – по DOTA2.  Всеукраїнський турнір пройде 6-7 грудня у столиці.

Як взяти участь?

До участі в "Іграх Ветеранів" запрошують чинних військовослужбовців, ветеранів та ветеранок. Також позмагатися за звання найкращого у кросфіті та кіберспорті можуть демобілізовані з військової служби та служби у правоохоронних органах, які зазнали поранень, травм або захворювань під час виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Бажаючі взяти участь у змаганнях мають обов’язково зареєструватися. Подача документів здійснюється шляхом заповнення спеціальної форми, дедлайн – 27 жовтня (включно).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень