A A A K K K
для людей із порушенням зору
Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Зворотний бік медалі є у всьому.

Дата: 25.04.2024 16:15
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

 

Небажані теми або заборонені дії у спілкуванні з військовими зараз вже не новина, а список «запитань-табу» є на багатьох інформаційних майданчиках.

От тільки іноді надмірна категоричність лякає цивільних і люди, щоб не нашкодити ветерану, взагалі уникають спілкування.

Як визначити цей баланс комунікації ❓

Звісно, є базові поради: не підходити зі спини зненацька, не гупати дверима, не гуркотіти чимось, коли захисник чи захисниця у відпустці або на адаптації після повернення зі служби.

Люди з бойовим досвідом вловлюють навіть найтонші нотки нещирості або штучності. І спілкування, якого з ними уникають, – це дуже помітно та не дуже приємно.

👉🏼 Підготували поради на основі прямого ефіру з психологинею Наталією Умеренковою на сторінці Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олена Зеленська.

Більше порад для коректної комунікації з людьми, які мають бойовий досвід – у відповідному розділі «Довідника безбар’єрності» 📕https://bf.in.ua/vzaiemodiia-z-liudmy-iaki-maiut-bojovyj…

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень