Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання ХХХІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

Дата: 07.02.2024 15:14
Кількість переглядів: 74

Проведено засідання ХХХІІ сесії VIII скликання

Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та текст

07.02.2024 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області під головуванням Стрюківського сільського голови Олександра Афанасьєва. В його роботі взяли участь депутати сільської ради. старости сіл Стрюківської сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради.

На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.  

У ході засідання було обговорено низку питань: - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 20 грудня 2023 року № 555 «Про бюджет Стрюківської сільської територіальної громади на 2024 рік»; - про затвердження звіту про виконання бюджету Стрюківської сільської ради за 2023р.; - про затвердження плану роботи Стрюківської сільської ради на 2024 рік; - про затвердження звіту сільського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Стрюківською сільською радою у 2023 році; - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 22 лютого 2023 року № 402 «Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області, затвердження Положення про відділ «ЦНАП», Регламент відділу «ЦНАП» та графіку його роботи»; - про виділення коштів із бюджету сільської ради для надання матеріальної допомоги жителям Стрюківської сільської ради; - про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей у закладах освіти Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області; - про зміну назви дошкільного навчального закладу №3 «Ромашка» Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області»; - про затвердження мережі закладів освіти Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області; ряд питань земельних відносин та інших.

Після чого Стрюківський сільський голова Олександр Афанасьєв оголосив про закриття пленарного чергового засідання ХХХІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області.

На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 8 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються, карта та текстНа зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 7 людей та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень