Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Вітання сільського голови з Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 08:39
Кількість переглядів: 27

День Соборності України 2019: історія від початку до сьогодні

Шановні жителі громади!

Сьогодні, 22 січня, український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України! Саме цього дня  у далекому 1919 р. на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію нашого народу як свято національної єдності, об’єднання українських земель в одну велику самостійну державу. Цей день став символом об’єднання України. Особливого значення ця історична дата набула після проголошення незалежності України в 1991 році. Тож відзначення Дня Соборності символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитністьмукраїнської нації.

Щиро вірю, що територіальна цілісність України навіки залишатиметься непорушною. Адже, саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України.

Шановні жителі Стрюківської громади! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету сільської ради та від себе особисто щиро вітаю вас з нагоди Дня соборності України! Бажаю вам щастя, здоров’я, миру, добробуту, злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття.

Слава Україні – єдиній, соборній, неподільній!

Героям Слава!

 

З повагою,

 

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень