Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Вітання сільського голови з наступаючим Новим роком

Дата: 31.12.2023 19:18
Кількість переглядів: 144

З прийдешнім Новим роком 2024 – найкращі привітання з наступаючим - Радіо  Незламних

Дорогі мої земляки!

Щиро вітаю вас з наступаючим 2024 Новим роком!

2023-й був надзвичайно важким для всієї країни. Рік, що минає, навчив нас ще більше любити та шанувати те, що ми маємо. Ці 365 днів були сповнені зла, крові та болю, але водночас– патріотичного героїзму, надзвичайних зусиль, які допомогли Україні встояти та продовжити боротьбу із ворогом.

На порозі нового 2024 року зичу вам великої міцності духу та спроможності перетворювати виклики та можливості. У ці важкі часи, коли воєнний стан став частиною нашого повсякдення, нехай людська теплота і співчуття вкотре нагадають про те, що ми єдина велика родина. Нехай відлуння минулого року принесе нам силу протистояти труднощам, а настання нового 2024 року – буде часом відновлення, росту та спільного вдосконалення.

Наступаючий новий рік потребуватиме ще більшого долучення до найважливішої для всіх нас справи, тож ми повинні зробити все можливе задля того, аби здобути Перемогу якомога швидше, адже кожного дня її ціна зростає і оцінюється не грошима, а життями. Переконаний, що разом ми здатні перебороти будь-які труднощі!

Зичу вам тепла вдома та миру в серцях, любові у кожній миті та невичерпної віри в щасливе майбутнє, міцних зв'язків між нами, щоб разом ми могли побудувати краще майбутнє. Спільно знаходити красу в маленьких радощах та сили в об'єднанні, бо саме в цьому сила нашого невгамовної духу.

Перемоги над ворогом!

Слава Україні!

 

З найтеплішими побажаннями,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень