Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Різдвом Христовим!

Дата: 25.12.2023 08:35
Кількість переглядів: 27

Шановні жителі громади!

Щиро вітаю вас з Різдвяними святами.  

Привітання голови районної державної адміністрації Євгенія Луценка з  Різдвом Христовим — Вінницька районна державна адміністрація

Тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!

Різдво Христове – це життя і надія, це душа, відкрита радощам близьких людей, це наш зв’язок з тими, хто захищає Україну та з тими, хто втратив домівку і потребує нашого прихистку.

Світла пам'ять та низький уклін нашим захисникам, які не дочекалися Різдва Христового, тим, хто віддав своє життя за мир та спокій у нашій державі. Цьогоріч навіть дух Різдва ми відчуємо інакше, але обов'язково з вірою у наших людей, в наших воїнів. 

У різдвяний вечір немає місця кращого за рідний дім! Ми збираємося тісним дружним колом з близькими та друзями, вітаємо один одного і бажаємо добра та злагоди!

Хай Різдво Христове наповнить Ваші серця вірою, надією та коханням, а життєва нива з року в рік засівається зернами добра, щастя та благополуччя. Нехай щедра доля наділить Вас і Ваші родини міцним здоров’ям, взаєморозумінням і любов’ю. Хай ваш дім буде повний любові, а близькі та рідні люди будуть завжди поряд. Хай кожен день буде багатий на Боже благословіння.

 

Ісус народився в вертепі на сіні! 

Просимо в Тебе миру Нашій Україні!

Христос народився! 

Славімо Його! 

 

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень