Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання ХХХІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

Дата: 22.12.2023 17:27
Кількість переглядів: 30

Проведено засідання ХХХІ сесії VIII скликання

Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

 

20.12.2023 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області під головуванням Стрюківського сільського голови Олександра Афанасьєва. В його роботі взяли участь депутати сільської ради. старости сіл Стрюківської сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради.

На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході засідання було обговорено низку питань: - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 363 «Про місцевий бюджет Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2023 рік»; - про бюджет Стрюківської сільської територіальної громади на 2024 рік; - про затвердження Програми підтримки підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань та установ на 2023-2025 роки;- про затвердження структури та чисельності апарату Стрюківської сільської ради та її виконавчих органів на 2024 рік; - про затвердження розпоряджень Стрюківського сільського голови, виданих в міжсесійний період; - про умови оплати праці Стрюківського сільського голови у 2024; - про визначення переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування порушниками покарання у виді громадських робіт та адміністративного стягнення у виді громадських робіт на території Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2024 рік; - про визначення переліку об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт на території Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2024 рік; - про виділення коштів із бюджету сільської ради для надання матеріальної допомоги жителям Стрюківської сільської рад; ряд питань земельних відносин та інших.

Після чого Стрюківський сільський голова Олександр Афанасьєв оголосив про закриття пленарного чергового засідання ХХХІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області.

На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та стілНа зображенні може бути: 7 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 6 людей та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень