Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Вітання сільського голови з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:58
Кількість переглядів: 54

Вітання сільського голови Миколи Калачука з Днем місцевого самоврядування!  | Забродівська громада

Шановні жителі Стрюківської територіальної громади, депутати, колеги, посадові особи місцевого самоврядування!

Від депутатського корпусу, виконавчого апарату та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання громади.

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами - майбутнє держави.

Переконаний, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді працюватимуть на розвиток нашої громади.

Висловлюю вдячність депутатам Стрюківської сільської ради, які демонструють професіоналізм, відповідальність. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя. 

Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів!

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень