Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання ХХХ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

Дата: 05.12.2023 18:24
Кількість переглядів: 46

Проведено засідання ХХХ сесії VIII скликання

Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

 

05.12.2023 року відбулося пленарне засідання позачергової ХХХ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області під головуванням Стрюківського сільського голови Олександра Афанасьєва. В його роботі взяли участь депутати сільської ради. старости сіл Стрюківської сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради.

На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.  

У ході засідання було обговорено низку питань: - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 363 «Про місцевий бюджет Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2023 рік»; - про прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області; - про затвердження плану діяльності Стрюківської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік; - про встановлення надбавки за вислугу років Стрюківському сільському голові; - про затвердження Програми соціальної підтримки населення Стрюківської сільської ради на 2024-2026 роки «Захист і турбота»; - про виділення коштів із бюджету сільської ради для надання матеріальної допомоги жителям Стрюківської сільської ради;

ряд питань земельних відносин та інших.

Після чого Стрюківський сільський голова Олександр Афанасьєв оголосив про закриття пленарного позачергового засідання ХХХ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області.

На зображенні може бути: 6 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 6 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 11 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 10 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 7 людей та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень