Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Днем працівників культури і аматорів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 84

ВІТАННЯ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО  МИСТЕЦТВА – Вороновицька територіальна громада

Шановні працівники культури!

Щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Ми, всі мешканці Стрюківської громади, високо цінуємо ваш внесок у розвиток культури рідного краю, вміння відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Щиро вдячний працівникам будинків культури, бібліотек, учасникам творчих колективів за сумлінну працю, творчий пошук, вагомі духовні здобутки.

Високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Бажаю вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень