Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради

Дата: 07.11.2023 14:04
Кількість переглядів: 56

Проведено засідання виконавчого комітету

Стрюківської сільської ради

07.11.2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради, його провів голова виконавчого комітету Олександр Афанасьєв. Участь у засіданні взяли секретар виконкому Неля Ламброва та члени виконкому.

На початку виконкому присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході засідання було обговорено низку питань: - про затвердження плану заходів з підготовки проекту бюджету Стрюківської сільської ради на 2024 рік; - про утворення координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті Стрюківської сільської ради; - про надання згоди на здійснення соціальних послуг;  - про  створення комісії по обстеженню та визначенню місць збирання сухої деревини в полезахисних лісосмугах; - про присвоєння адреси житловому будинку; - про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та низку різних питань. За результатами розгляду ухвалені відповідні рішення.

Окрему увагу було приділено членами виконкому та підтримано рішення, про затвердження плану заходів з підготовки проекту бюджету Стрюківської сільської ради на 2024 рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень