Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

В Стрюківській сільській раді привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

Дата: 05.11.2023 11:07
Кількість переглядів: 47

В Стрюківській сільській раді привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента № 374/99 від 13.04.1999 р., відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято пошани за щоденну, нелегку та потрібну справу – розв’язання соціальних проблем населення, свято людей, діяльність яких сповнена підтримкою та милосердям.

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

З нагоди Дня працівника соціальної сфери сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій БІЮК та секретар сільської ради Неля ЛАМБРОВА привітали соціальних працівників з професійним святом та подарували квіти.

Олександр Олександрович відмітив, що тисячі людей відчувають вашу турботу, увагу і доброзичливість, бо ви щодня допомагаєте їм долати нелегкі життєві обставини. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними. В цей святковий день хочеться побажати усім щоб серця і душі завжди залишалися відкритими для людей, а ваші золоті руки і унікальні здібності застосовувалися у добрих і значущих справах, миру вам, здоров’я та натхнення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень