Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери!

Дата: 05.11.2023 11:06
Кількість переглядів: 72

Привітання з Днем соціального працівника | ВІТАННЯ

Шановні працівники соціальної сфери!

Сьогодні професійне свято у володарів найшляхетнішій професії — соціальних працівників, які допомагають і підтримують людей в нашому суспільстві! Хочеться від душі подякувати вам за вашу працю і побажати побільше справедливості, якої зараз не вистачає в нашому світі, рішучості в заплутаних ситуаціях, душевного спокою та надії на краще майбутнє!

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними.

Робота з людьми — одна з найскладніших. Хто, як не ви, зігріє і розрадить? Допоможе самотнім людям або тим, хто потрапив у біду? Ми дякуємо вас у ваше професійне свято.

Бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра! Любові й миру в родині, повноцінної віддачі в роботі, хороших людей на шляху!

Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу!

Нехай у ваших домівках панує мир і злагода, благополуччя і достаток! Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі! Зі святом Вас!  

 

 

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень