Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання ХХVІІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

Дата: 27.09.2023 21:39
Кількість переглядів: 34

Проведено засідання ХХVІІІ сесії VIII скликання

Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області

 

27.09.2023 року відбулося пленарне засідання чергової ХХVІІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області під головуванням Стрюківського сільського голови Олександра Афанасьєва. В його роботі взяли участь депутати сільської ради. старости сіл Стрюківської сільської ради, керівники структурних підрозділів сільської ради.

На початку сесії присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході засідання було обговорено низку питань: - про затвердження Стратегії розвитку Стрюківської сільської ради до 2030 року; - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 22 грудня 2022 року № 363 «Про місцевий бюджет Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2023 рік»; - про внесення змін до рішення Стрюківської сільської ради від 27.04.2021 року № 175 «Про затвердження Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Стрюківської сільської ради на 2021-2024 роки»; - про виділення коштів із бюджету сільської ради для надання матеріальної допомоги жителям Стрюківської сільської ради; - про внесення змін до рішення Стрюківської сільської ради від 06.07.2023 року № 490 «Про затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Стрюківської сільської ради»; - Про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 09 грудня 2020 року № 8 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»; - про затвердження Програми «Власний дім» Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2024-2030 роки; ряд питань земельних відносин та інших.

Сільський голова Олександр Афанасьєв висловив подяку команді Агенції регіонального розвитку Одеської області, фахівцям Одеського національного економічного університету, представникам Стрюківської ТГ, які були долучені до розробки «Стратегії розвитку Стрюківської сільської територіальної громади Одеської області до 2030 року», зазначив, що ми будемо плідно працювати над реалізацією Стратегії розвитку громади, адже саме зараз ми творимо своє майбутнє. Побажав всім наполегливості в зміцненні громади і наснаги в її соціально-економічному розвитку.

Після чого Стрюківський сільський голова Олександр Афанасьєв оголосив про закриття пленарного чергового засідання ХХVІІІ сесії VIII скликання Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області.На зображенні може бути: 8 людей та текстНа зображенні може бути: 10 людей та текстНа зображенні може бути: 9 людей та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень