Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Днем дошкілля!

Дата: 24.09.2023 15:14
Кількість переглядів: 136

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів Стрюківської громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня дошкільних працівників (дошкільної освіти)! Щодня ви віддаєте тепло сердець дітям, благополучне дитинство і подальша доля яких залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до їх внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають навколишній світ, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Вітаючи вас, шановні працівники дошкільної освіти, висловлюю вам щирі слова вдячності за щоденну самовіддачу, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм у вихованні підростаючого покоління громади та служіння улюбленій справі. 

Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення мрій. Нехай ваше життя буде сповнене енергією та любов`ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних. Я упевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців в дитячих садках на день радості і щастя! Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою.

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ

Привітання сільського голови з Днем дошкілля. | Первозванівська сільська  рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень