Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2023 11:09
Кількість переглядів: 152

Привітання сільського голови Сергія Левченка з Днем знань! |  Великосеверинівська сільська рада

Шановні педагоги, учні, батьки!

Сьогодні у всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік.

1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним святом, яке є одночасно особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за руки батьків, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання.

Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину. У цей день бажаю вам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних та близьких.

Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай забудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за те, що впродовж щоденної клопіткої праці виховуєте багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе нашим дітям широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

Зі святом вас усіх! З початком нового навчального року!

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень