Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Скоро до школи, і в реаліях сьогодення з’являється значно більше пунктів, про які треба подбати. Найважливіший з них — безпека дітей.

Дата: 28.08.2023 22:29
Кількість переглядів: 39

Можливо, це зображення (текст)

Скоро до школи, і в реаліях сьогодення з’являється значно більше пунктів, про які треба подбати. Найважливіший з них — безпека дітей.

Щороку дитяча психологиня Світлана Ройз збирає так зване Колошкільне практичне дитинознавство — велику добірку порад, яка допоможе батькам чи опікунам підготуватися до навчального року, подбати про стан малечі, можливі труднощі й тривоги.

Вирішили розбити поради фахівчині на частини і згадати найважливіше. Сьогодні говоримо про режим дня, безпеку дітей під час навчання онлайн та офлайн, а також про стосунки з однокласниками 🎒

Можливо, це зображення (текст)На зображенні може бути: текст «налаштуйтеся на сезон навчання: переберить i3 дитиною одяг, розкладть "<шкльни" речі по поличках подготуйте рюкзак, зробить бейджик 3 м'ям дитини, контактами оатькв опкунв та близьких подбайте про робоче мсце: при навчанн онлайн також важливо роздляти простори на "домашний"> та "робочий>> (позначати "робочий>> простр можуть лампа, прапорець чи постер на CTİHi) пдготуйте руку школяра до письма: грайте в ггри, в яких необхидно писати, липть iз TiCTa чи пластилну якщо дитина навчатиметься онлайн, нагадайте, як користуватися додатками»Можливо, це зображення (текст «подбайте про безпеку. якщо дитина навчатиметься офлайн: пройдть кi̇лька разв дорогою до школи и додому за можливост зайдить до школи, заглянить до класу, "дальн, туалету, укриття детям важливо вi̇дчувати мсце <<т.лом" зафксуйте, де на шляху до школи € укриття домовтеся про чi̇ткi̇ кроки, якi̇ дитина виконуе пд час повитряной тривоги якщо навчання вдбуватиметься онлайн: проговорить д” дитини y разі повитряной тривоги»)Можливо, це зображення (текст «<<як мене приймуть однокласники?"> "ми дос друзи?"> спробуйте випередити тривоги дитини, якi̇ можуть виникати y звязку 3 початком навчального року: за можливост органзуйте зустрч 3 однокласниками онлайн, дайте д°тям час посплкуватися створить онлайн-групу для неформального сплку сплкування детей запропонуйте заходи, активност чи волонтерськ проекти, над якими дти зможуть попрацювати разом»)На зображенні може бути: текстНа зображенні може бути: текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень