Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Сексуальне насильство під час війни: як отримати правову допомогу

Дата: 21.08.2023 15:08
Кількість переглядів: 51

На зображенні може бути: текст «сексуальне насильство пịд час вйни: як отримати правову допомогу раи звернться системи безоплатной правовой допомоги за телефоном 800 213 103, телеграм або найближчого бюро правовой допомоги отримайте допомогу заяви полцё складанно отримайте информацю правову консультацю, информацю нши види допомоги (медичну, психологчну, соцальну) юристи пояснять, навщо це робити, що вдбуватиметьс скласти заяву про вчинення злочину (правопорушення) отримайте послуги адвоката псля вдкриття криминального провадження найближчого бюро правово" сексуальне насильство п»д час вi̇йни що строку давност постраждал право на безоплатну медичну, соцальну, психологчну правову допомогу це военний злочин, супроводу час досудового провадження судовог озгляд справи. адвоката будуть безоплатними ми поруч, щоб допомогти»

Важливо розуміти, що сексуальним насильством під час війни є не лише зґвалтування. Це й інші дії сексуального характеру, у тому числі, тортури із завданням шкоди статевим органам, домагання та погрози зґвалтуванням, примус спостерігати за насильством щодо інших людей, примусове роздягання.

👆 Якщо ви чи ваші близькі стикнулися із цими злочинними діями окупантів – система безоплатної правничої допомоги готова надати правничу підтримку, зокрема ⤵️

🔸 консультацію з будь-яких правових питань;

🔸 інформацію щодо подальших кроків;

🔸 допомогу у складенні заяви до поліції;

🔸 та може призначити адвоката для представництва інтересів у суді.

Як отримати безоплатну правничу допомогу ❓

✅ Щоб отримати усну консультацію, телефонуйте до контакт-центру системи БПД за номером: 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні. Контактний центр працює в будні з 8:00 до 18:00.

✅ https://t.me/+380677213103 (безкоштовні дзвінки з мобільного застосунку Telegram)

✅ Якщо вам зручно отримати правничу допомогу письмово, напишіть у телеграм-бот https://t.me/LegalAidUkraineBot

✅ Або звертайтеся до найближчого бюро правової допомоги: https://bit.ly/bpd_buro

Ми поруч, щоб допомогти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень