Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Участь голови Стрюківської сільської ради у науково-практичному семінарі «Розробка та впровадження механізмів залучення інвестицій з використанням програмного забезпечення ARCGIS від компанії ESRI (США) задля сталого розвитку громад Одеської області»

Дата: 16.08.2023 21:46
Кількість переглядів: 30

Возможно, это изображение 4 человека

14 серпня 2023 року, представники Агенції регіонального розвитку Одеської області за запрошенням керівництва Одеського Національного Технологічного Університету, відвідали науково-практичний семінар «Розробка та впровадження механізмів залучення інвестицій з використанням програмного забезпечення ARCGIS від компанії ESRI (США) задля сталого розвитку громад Одеської області».

⤴️На заході було висвітлено сучасний проєкт із використанням ArcGIS-технологій створення геопорталів для ефективного управління людським капіталом і природними ресурсами.

🖇Захід відкрила Лариса Іванченкова, ректорка ОНТУ та подякувала за організацію заходу, який відвідало керівництво ОВА, 37 представників об'єднаних територіальних громад Одещини, керівництво Одеської обласної та міської ради. Було оприлюднено концепцію проєкту, що стосується прийняття управлінських рішень регіонального рівня та сучасної демографічної ситуації на прикладі Одеської області.

📈📌Команда Агенції регіонального розвитку Одеської області має достатньо кваліфікованого досвіду у супроводі проєктів, які пов’язані з цифровізацією та діджиталізацією.

Незабаром плануємо долучитися до:

- розробки «Регіональної програми цифрової трансформації Одеської Області на 2024-2026 роки»;

- «Інноваційний хаб Одещини»;

- «Аналітичний портал Одеської області» за сприянням партнера Агенції - USAID «HOVERLA»;

📍Агенція розуміє усю важливість піднятих питань у повоєнному відновленні та відбудові Одеського регіону. Створюємо завтра вже сьогодні: Діджиталізація та інновації – ключові інструменти у повоєнному відновленні та розвитку регіону!"

Богдан Єгоров

Оксана Ткаченко

Олександр Паларієв

Одеська обласна державна адміністрація

Управління цифрової трансформації Одеської ОДА

Возможно, это изображение 5 человек, телевизор и текст «про рамне забезпечення ESRI використовуеться сферах життедяльност BCiX Education Ta esri Industries T Health and Human Services Business»Возможно, это изображение 1 человекВозможно, это изображение 3 человека и помост

ONTU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень