Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні, 10 червня начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер провів нараду щодо ліквідації наслідків обстрілу міста Одеси та Одеської області БПЛА та крилатими ракетами у ніч з 9 на 10 червня 2023 року.

Дата: 12.06.2023 14:59
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

🔷В ході наради обговорено питання щодо наслідків ворожих нічних обстрілів житлових будинків у м. Одеса та у Білгород-Дністровському районі та заходів з їх ліквідації, розміщення постраждалого населення і соціальної підтримки.

🔷Також приділено увагу питанню поточного стану екологічної безпеки на території області у зв’язку з надзвичайною ситуацією внаслідок підриву російськими окупантами греблі Каховської ГЕС.

🔷Наразі засмічення розповсюджується по морю вздовж узбережжя Одеської області. З метою ліквідації наслідків надзвичайної ситуації визначено відповідальних осіб: військові займаються вирішенням питання мінної безпеки, працівники комунальних служб – прибирають сміття, що виноситься на берегову лінію, ветеринари опікуються питанням епізоотичної безпеки, екологи здійснюють моніторинг стану морської води. Ситуація наразі контрольована.

🔷Органи влади роблять все необхідне задля ліквідації наслідків, завданих державою-терористом.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень