Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 24.05.2023 22:12
Кількість переглядів: 69

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС - ДК 021:2015: 09110000-3 Тверде паливо (Брикети паливні вугільні ДК 021:2015: 09111220-8)

 

Вид та ідентифікатор закупівлі - Відкриті торги з особливостями  UA-2023-05-11-014491-a

Очікувана вартість предмета закупівлі - 214 000,00 грн. (Двісті чотирнадцять тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: Закупівля здійснюється з метою забезпечення опалення закладів освіти Городненської територіальної  громади.  Характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням якості.

№               з/п

Найменування товару

Одиниця

 виміру

Кількість

Технічні, якісні

характеристики товару

Теплота згоряння на робочий стан палива, ккал/кг:

Загальна волога

на робочий стан палива, % - не більше ніж:

1

 

Брикет паливний вугільний

т

 

16

4200 - 7100

6

Розміри брикетів: довжина до 8см, ширина до 4см, висота до 5см.

1. Учасник визначає ціни на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів (обов’язкових платежів), що сплачуються, або мають бути сплачені, витрат на доставку до місця зберігання товару, зберігання, навантаження, розвантаження, зважування, сплату залізничних тарифів, а також інших витрат.

2. До розрахунку ціни тендерної пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору.

3. Бюджетні зобов’язання за договором виникають у разі наявності та в межах відповідних бюджетних асигнувань.

4. Поставка (передача) товару здійснюється транспортом учасника-переможця згідно наданих заявок замовником по графіку (при необхідності, замовник може вимагати поставку дрібними партіями). Учасник повинен в складі тендерної пропозиції надати гарантійний лист (від учасника торгів) щодо забезпечення поставки брикету паливного вугільного протягом строку (терміну) поставки (передачі) товару, згідно наданих заявок замовником, а також зазначити можливість поставки дрібними партіями.

Відвантаження брикету паливного вугільного повинно проводитися зі складу постачальника (виробника) у мішках з поліетиленовою вставкою для захисту від вологи,  вагою не більше 50 кг укладених на палету, яка має бути упакована стрейчевою плівкою.

Брикет паливний вугільний повинен вироблятися без домішок неорганічного походження таких як продукти нафтохімічної та резинотехнічної переробки та інші.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі - Відповідно до листа Мінекономрозвитку України № 3302-06/29640-06 від 14.09.2016 при визначенні очікуваної вартості закупівлі під час складання річного плану закупівель замовники можуть виходити з планових вартісних показників, які можуть розраховувати, зокрема, виходячи з потреби у відповідних товарах, роботах і послугах у минулих роках з урахуванням економічних факторів, які впливають на ціноутворення на ринках відповідних товарів, робіт і послуг тощо. Разом з тим відносини, що виникають у процесі складання, розгляду, затвердження, виконання бюджетів, звітування про їх виконання та контролю за дотриманням бюджетного законодавства регулює Бюджетний кодекс України. Законом не визначено органів, які уповноважені надавати офіційну інформацію щодо вартості товарів, робіт і послуг та переліку документів, якими замовник має послуговуватись під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. З огляду на викладене, замовник самостійно визначає очікувану вартість предмета закупівлі, зважаючи на його специфіку, з дотриманням принципів, закріплених у статті 5 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі-Закон), та законодавства в цілому. Замовник самостійно обирає шлях здійснення такого моніторингу, бо дане питання законодавчо не врегульовано. При цьому замовник зважає на принципи здійснення закупівель, закріплені у статті 5 Закону. Закупівлі здійснюють за такими принципами: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій; запобігання корупційним діям і зловживанням. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі середньої ціни на ринку, шляхом моніторингу ринкових цін, комерційних пропозицій на аналогічний товар. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 No 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель https://prozorro.gov.ua тощо). Очікувана вартість на закупівлю ДК 021:2015: 09110000-3 Тверде паливо (Брикети паливні вугільні ДК 021:2015: 09111220-8) складає 214 000,00 грн. (Двісті чотирнадцять тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень