Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков провів зустріч з представниками Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

Дата: 23.05.2023 21:40
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

 

Сьогодні в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков провів зустріч з представниками Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» за участі Джеймса Гордона – відомого психіатра, професора Медичної школи Джорджтаунського університету, автора програми «Зцілення душі і тіла».

На початку зустрічі Борис Волошенков подякував представникам Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» за роботу їх команди в Одеській області, а також коротко поінформував Джеймса Гордона щодо безпекової ситуації в регіоні.

В.о. голови Одеської ОДА Борис Волошенков зазначив, що в очікуванні перемоги вже сьогодні необхідно створювати підґрунтя для майбутнього розвитку, а в глобальному світі люди мають бути готові до будь-яких змін, в тому числі, психологічно та морально.

«Сьогодні ми розглядаємо два основних напрямки роботи з точки зору забезпечення психологічного стану населення: по-перше, це робота щодо покращення ментального стану з вразливими категоріями населення під час війни – діти, особи з інвалідністю, безробітні, особи, що втратили рідних та близьких. І по-друге, робота з військовослужбовцями, які повертаються з зони бойових дій», – підкреслив Борис Волошенков.

Представники Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» зазначили, що головною метою програми є зміцнення спроможності громад в питаннях охорони здоров’я, зокрема, шляхом впровадження програм психологічної підтримки у співпраці з Міністерством охорони здоров’я України.

Джеймс Гордон розповів про ефективну реалізацію програми зцілення психологічних травм серед населення України та презентував свою книгу «Трансформація травми: шлях до надії та зцілення».

Сторони домовились про подальшу активну співпрацю в рамках Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень