Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков взяв участь у IV Молитовному Сніданку в Одесі

Дата: 18.05.2023 21:48
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

 

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, разом з головою Одеської обласної ради Григорієм, Діденком взяв участь у IV Молитовному Сніданку в Одесі, учасники якого зачитали молитви за Одещину, армію та воїнів-захисників, і за перемогу України.

У Молитовному сніданку взяли участь представники релігійних конфесій, народні депутати, представники місцевого самоврядування. Почесним гостем став Постійний представник США в НАТО (2008—2009 рр), спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017—2019 рр) Курт Волкер.

«Молитовний сніданок – традиція, яка дозволяє людям різних світоглядних переконань, але об‘єднаних вірою в Бога, засвідчити, яке особливе значення Господь має у їхньому житті та житті всього суспільства. І сьогодні ми зібралися разом аби помолитися за Україну, за нашу владу, за людей, які сьогодні потребують допомоги, за тих, хто відстоює незалежність країни на фронті, за полонених, які, я вірю в це, обов’язково повернуться додому, за матерів, які чекають своїх синів. У важкі часи ми маємо бути ближчими один до одного та допомагати тим, хто цього потребує. Бо у цей непростий для України час ми маємо бути об’єднаними у вірі, молитві та любові до рідної землі. І спільною молитвою на Молитовному Сніданку ми показуємо, що віра в Бога серед мешканців багатонаціональної Одеси та Одеської області є не минулим, не музейним експонатом, а живою силою, здатною змінювати людину і світ навколо», – сказав в.о.голови Одеської ОДА Борис Волошенков.

Молитовні сніданки є традицією багатьох демократичних країн світу і слугують місцем об’єднання і розуміння людей різного напрямку діяльності. Більше 60 років вони проходять у Конгресі США, Європарламенті, Німеччині, Великій Британії, Норвегії та інших державах. В Україні молитовні зібрання проводяться з 2011 року.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень