Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Участь сільського голови у Форумі відновлення Одещини з ініціативи Одеської ОВА, Одеської обласної Ради та Агенції регіонального розвитку.

Дата: 28.04.2023 21:30
Кількість переглядів: 55

Немає опису світлини.

Сьогодні 28.04.2023 голова Стрюківської сільської ради Олександр АФАНАСЬЄВ взяв участь у Форумі відновлення Одещини з ініціативи Одеської ОВА, Одеської обласної Ради та Агенції регіонального розвитку.

В заході взяли участь міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, міністри закордонних справ 8 держав північної Європи та Балтії, в.о. Голови Одеської ОВА Борис Волошенков, голова Одеської обласної Ради Григорій Діденко, голова Одеської міської Ради Геннадій Труханов,народні депутати України, депутати обласної ради, голови територіальних громад.

Форум відновлення Одещини-перший найважливіший захід щодо відбудови регіону.

В виступах міністрів закордонних справ лунала повна підтримка України в її боротьбі проти агресії Росії.

Всесвітня виставка ЕКСПО-2030 -Одеса має всі шанси перемогти за право на її проведення- зазначали в виступах міжнародні партнери.

ЕКСПО -2030 - це потужні інвестиції, нові робочі місця та 19 млн. туристів.

Світова спільнота вражена єдністю української нації та буде і в подальшому допомагати Україні задля сумісної Перемоги над агресором - наголошували учасники форуму.

Вже зараз громадам потрібно ефективно працювати над стабільним фінансовим станом, бути спроможними вирішувати проблемні питання на підпорядкованих територіях та рухатися в напрямку розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень