Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 31.03.2023 12:16
Кількість переглядів: 60

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС - ДК 021:2015: 16310000-1: Косарки (Косарка – подрібнювач бокова JANSEN AGF-160 (або еквівалент) ДК 021:2015: 16310000-1)

Вид та ідентифікатор закупівлі - Відкриті торги з особливостями  UA-2023-03-30-003240-a

Очікувана вартість предмета закупівлі  -  183 600,00 грн. (сто вісімдесят три тисячі шістсот гривень 00 копійок) з ПДВ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі - Обсяги визначено відповідно до потреби. Технічні та якісні
характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства.

Кількість товару: 1 шт.

Технічні та якісні характеристики:

 

Модель косарки

 

AGF-160

Ширина робоча, не менше

м

1,60

Кількість молотків (загартованих)

шт.

14

Вага молотка, не менше

кг

1,2

Діаметр допустимих гілок м'яких

мм

70

Діаметр допустимих гілок твердих

мм

40

Діаметр робочого вала, не меше

мм

145

Товщина робоча вала

мм

15

Максимальний кут різання верх/вниз

°

90°

Максимальний кут різання вниз

°

55°

Обороти ВОМ

об/хв

540

Вага, не менше

кг

785

Необхідна потужність

л. с.

від 80

Відкриття та закриття задньої кришки

 

механічне

Карданний вал

+

в комплекті

 

Загальні вимоги до предмета закупівлі:

Приладдя до комунальної техніки має бути новим та таким, що не перебувало до моменту відвантаження Замовнику в експлуатації за своїм функціональним призначенням. Повинне бути не раніше 2022 року виробництва про що має бути наданий гарантійний лист.

Інші вимоги до постачання предмету закупівлі:

  1. Умови постачання – СPT склад Покупця.
  2. У випадку, якщо Учасник процедури закупівлі пропонує еквівалент товару, він додатково повинен надати у складі тендерної пропозиції: опис товару; документальне підтвердження повної відповідності технічних характеристик  запропонованого товару з характеристикам замовленого товару та обов′язковим відображенням у таблиці порівняльних характеристик. Усі технічні характеристики запропонованого товару повинні бути не гірші, ніж у замовленому товарі.
  3. У складі пропозиції Учасник надає:
  • зображення або реальне фото товару, що пропонується до постачання відповідно до технічних вимог. Зображення (фото) повинні бути чіткими та передавати реальний вигляд товару;
  • копію сертифікату відповідності (чи іншого документу про якість товару);
  • документ з детальними технічними характеристиками та описом.
  • довідка у довільній формі, що містить детальні технічні характеристики та опис техніки, відомості про товаровиробника та країну походження;
  • лист-підтвердження про надання інструкції (керівництва) з експлуатації запропонованого товару при здійсненні поставки Товару;

4. Учасник в складі пропозиції надає довідку про те, що виробництво, експлуатація та утилізація продукції, що буде постачатися, не зашкоджує довкіллю.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 183 600,00 грн. - розмір бюджетного призначення, визначений
відповідно до потреби на 2023 рік та фактичної потреби.
Визначення очікуваної вартості здійснено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 No 275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін та на підставі аналізу загальнодоступної інформації про ціну, отриману з відкритих джерел, зокрема, але не виключно: https://prozorro.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень