Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради

Дата: 23.03.2023 11:31
Кількість переглядів: 70

Проведено засідання виконавчого комітету

Стрюківської сільської ради

Сьогодні 23.03.2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради, його провів голова виконавчого комітету Олександр Афанасьєв. Участь у засіданні взяли секретар виконкому Неля Ламброва та члени виконкому.

На початку виконкому присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході засідання було обговорено низку питань - про створення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення; - про утворення евакуаційної комісії при виконавчому комітеті Стрюківської сільської ради; - про утворення збірних пунктів евакуації (ЗЕП) на території Стрюківської сільської ради; - про створення субланки Стрюківської сільської ради ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту; - про утворення експертної комісії Стрюківської ради Березівського району Одеської області; - ро присвоєння адреси житловому будинку; - про повідомну реєстрацію Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом Стрюківського опорного закладу освіти Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2023-2026 роки; про погодження списку сімей, які проживають на території Стрюківської сільської ради та опинились в складних життєвих обставинах та низку різних питань. За результатами розгляду ухвалені відповідні рішення.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень