Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Дата: 24.01.2023 20:06
Кількість переглядів: 51

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Сьогодні 24.01.2023 року голова Стрюківської сільської ради Олександр АФАНАСЬЄВ взяв участь у селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації з головами районних військових адміністрацій, територіальних громад, районних рад та міськими головами міст обласного значення, нараду провів начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш доповів про стан справ у районі.

В ході наради обговорено всі питання відповідно порядку денного(додається).

У результаті розгляду всіх питань начальником Одеської ОВА Максимом Марченком надано ряд доручень учасникам наради.

По завершенню селекторної наради ОВА Віталій Лабуш провів робочу нараду з головами територіальних громад району. Основне питання забезпечення максимальної стабільності соціально-економічного стану в територіальних громадах в теперішніх складних умовах триваючої агресії проти України. З головами громад було розглянуто нагальні заходи з соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, забезпечення проходження опалювального сезону, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку та інші. Віталій Лабуш надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РВА та головам територіальних громад району.

На зображенні може бути: 7 людей та текст «Berezivska RDA»На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, люди сидять та люди стоятьНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень