Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 11:06
Кількість переглядів: 73

19 грудня ‒ День святого Миколая

Дорогі діти! Шановні дорослі!

Щиро вітаю Вас із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіванками. В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та бідних, тих, хто найбільше потребує любові та турботи.

Це світле і радісне свято першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Сьогодні наші серця як ніколи наповнюються милосердям та добротою. І не секрет, що цього дня кожний із нас, незважаючи на те, скільки йому років, чекає на диво.

Дорогі діти! Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

У День Святого Миколая хочу побажати кожній родині добра і щастя. Нехай тепло і ласка не покидає ваші оселі, а Святий Миколай приносить тільки радість. Зичу всім миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла.

.Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає вас!

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВПривітання міського голови з Днем Святого Миколая


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень