Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 09:02
Кількість переглядів: 151

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади. Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, усіх, хто вболіває за долю держави та зацікавлений у розбудові  демократичного суспільства

Представляти громади, знати їх проблеми і докладати всіх зусиль для їх вирішення – почесна і відповідальна місія. 

У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань місцевого та державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами, їх громадськими об’єднаннями та владою,  спільними зусиллями будувати Українську державу європейського зразка.

 

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, достатку і добробуту, миру і злагоди, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків.

Нехай ваша професійність та висока відповідальність перед громадою сприяють її розвитку та змінам на краще в нашій сільській  раді.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

 

З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ

Привітання селищного голови Сави ЧЕРНЄВА з нагоди Дня місцевого  самоврядування! - Офіційний веб-сайт Тарутинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень