Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Привітання сільського голови З Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 14:14
Кількість переглядів: 76

Шановна громадо!

Щороку, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи – день, який змінив свідомість українського народу, об’єднав прагнення мільйонів українців до кращого життя. Це – День вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі. Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

У нас багато складних завдань. Основне – відстояти територіальну цілісність та незалежність України, зберегти її економічний потенціал та розпочати впровадження тих змін у всіх сферах життя, які вимагає народ. Це не просто. Нам потрібна згуртованість, віра, наполегливість. Сила зростає у боротьбі, вправність – у праці, досвід – в аналізі і упередженні помилок.

Вісім років українці стверджують своє прагнення жити у демократичній країні, обираючи боротьбу за свободу та незалежність. Сотні наших земляків стали на захист української держави. Є ті, хто навіки залишаться у нашій пам’яті Героями!   

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу.

Щиро вітаю всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю всім порозуміння й згуртованості, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! Нехай мир і спокій запанують на рідній землі. Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються у минулому.

Від щирого серця бажаю усім нам Перемоги та миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ.

Вистояли на Майдані - переможемо й російських окупантів!

Слава Україні!

 З повагою,

Стрюківський сільський голова Олександр АФАНАСЬЄВ

Привітання міського голови Антошика М. М. з Днем Гідності та Свободи. |  Помічнянська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень