Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Дата: 02.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 63

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Сьогодні 02.11.2022 року голова Стрюківської сільської ради Олександр АФАНАСЬЄВ взяв участь у селекторній нараді з головами територіальних громад та відповідальними спеціалістами по напрямку запобігання надзвичайним ситуаціям, яка пройшла під головуванням начальника Березівської районної військової адміністрації Віталя ЛАБУША.

З метою організації надання допомоги населенню, у разі критичних проблем в енергозабезпеченні, зокрема повного блек-ауту, обговорено необхідність облаштування стаціонарних пунктів обігріву.

Окремо розглянуто такі питання:

- визначення переліку пунктів обігріву на території району;

- укомплектування стаціонарних пунктів обігріву ( наявність генераторів, альтернативних джерел опалення, запас засобів першої медичної допомоги, запаси води та їжі).

Значну увагу учасники наради приділили виконанню плану заходів щодо забезпечення оперативного реагування на небезпечні події та надзвичайні ситуації при зниженні температури повітря. Опрацьовано схеми розгортання пунктів обігріву в районі в осінньо-зимовий період 2022-2023 року.

Локація пунктів обігріву буде доведена до жителів району в найближчі терміни одразу по завершенню робіт з їх облаштування.

На зображенні може бути: 8 людей та текст «Znamenka pиHa HoBoKaлb4e... ceprй 4epHeubKий H 11:04 ewe 12 4eл. qoq-dijf-uey Ditm Bbl»На зображенні може бути: 3 людини та люди сидятьНа зображенні може бути: 10 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди сидять та у приміщенніФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень