Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Заходи щодо відзначення важливої дати 28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників.

Дата: 28.10.2022 18:05
Кількість переглядів: 80

28 жовтня Україна відзначає важливу дату - День визволення України від фашистських загарбників.

Цей день було засновано згідно з указом Президента «Про День визволення України від фашистських загарбників» від 20 жовтня 2009 року.

У парку «Перемоги», біля стели загиблим односельцям, пройшов мітинг-реквієм присвячений річниці остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Боротьба українського народу за незалежність триває. Широкомасштабне вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року вдалося зупинити завдяки мужності Українського народу, який став на захист своєї Батьківщини у складі Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших оборонних та правоохоронних органів, підрозділів територіальної оборони, а також інших добровольчих формувань.

Зі святом усіх присутніх привітав сільський голова Афанасьєв Олександр Олександрович, акцентувавши увагу на тому, що коли є воля у народу та керівництва країни, то й перемога обов’язкового буде.

Світлу пам'ять воїнів, величний подвиг яких і сьогодні залишається прикладом патріотизму та вірного служіння Батьківщині учасники заходу вшанували хвилиною мовчання. На знак шани та вдячності тим, кому не має забуття, до Меморіалу загиблим землякам поклали живі квіти.

Ми маємо пам’ятати кожного героя, який віддав своє життя, захищаючи Україну, її волю та незалежність. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.

На зображенні може бути: 11 людей, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 13 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 11 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень