Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Проведено засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради

Дата: 28.10.2022 18:03
Кількість переглядів: 54

Проведено засідання виконавчого комітету

Стрюківської сільської ради

Сьогодні 28.10.2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Стрюківської сільської ради, його провів голова виконавчого комітету Олександр Афанасьєв. Участь у засіданні взяли секретар виконкому Неля Ламброва та члени виконкому.

На початку виконкому присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих співвітчизників унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

У ході засідання було обговорено низку питань: - про внесення змін до рішення сесії Стрюківської сільської ради від 21 грудня 2021 року № 252 «Про місцевий бюджет Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2022 рік»; - про виділення коштів із бюджету сільської ради для надання матеріальної допомоги; - про надання згоди на здійснення соціальних послуг за особами, які не здатні до самообслуговування. За результатами розгляду ухвалені відповідні рішення.

Окрему увагу було приділено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося надання матеріальної допомоги. Також внесено зміни до місцевого бюджету Стрюківської сільської ради Березівського району Одеської області на 2022 рік.

На зображенні може бути: 7 людей та люди сидять

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень