Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Дата: 12.10.2022 13:56
Кількість переглядів: 70

Участь голови Стрюківської сільської ради у селекторній нараді

Сьогодні 12.10.2022 року голова Стрюківської сільської ради Олександр АФАНАСЬЄВ взяв участь у селекторній нараді, яку провів начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко з головами районних військових адміністрацій, міськими, селищними та сільськими головами.

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш доповів про стан справ у районі. В зв'язку з триваючою загрозою атак країни агресора нараду проведено в захищеному укритті.

В ході наради обговорено питання:

-Про підсумки виконання місцевих бюджетів Одеської області за 9 місяців 2022 року в умовах воєнного стану та основні принципи їх формування на 2023 рік.

-Про стан використання залишків освітньої субвенції, яка надійшла у 2021 році на оплату праці педагогічних працівників.

-Про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.

-Про стан захисних споруд цивільного захисту на території Одеської області.

У результаті розгляду всіх питань начальником Одеської ОВА Максимом Марченком надано ряд доручень відповідно до вимог воєнного часу.

По завершенню селекторної наради ОВА Віталій Лабуш провів нараду з головами територіальних громад району на якій було розглянуто питання соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, створення нових робочих місць, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, забезпечення опалювального сезону, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку та інші.

На зображенні може бути: 12 людей, люди стоять та текстНа зображенні може бути: 4 людини та люди сидятьНа зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень