Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Звернення начальника першого відділу Березівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області до жителів Миколаївської, Андрієво-Іванівської, Стрюківської громад

Дата: 04.03.2022 11:04
Кількість переглядів: 117

Знам'янський міськрайонний суд Кіровоградської області

24 лютого 2022 року о 4.00 годині Росія віроломно напала на Україну, на превеликий жаль це реальність, а не історія з минулого. Щодня російські війська наносять підступні удари не тільки по наших військових об’єктах, а й цивільним по всій території країни незважаючи на мирне населення, жінок та дітей. Триває війна.

У зв`язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 692022 «Про загальну мобілізацію», зважаючи на вашу громадянську позицію та чинне законодавство закликаю усіх військовозобов`язаних громадян віком від 18 до 60 років негайно з`явитися до першого відділу Березівського районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області з військово-обліковими документами, паспортом громадянина України та реєстраційним номером облікової картки платника податків за адресою: смт Миколаївка, вул. Незалежності 69.

Повний текст Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» за посиланням: https://www.president.gov.ua/documents/692022-41413 

Збройні Сили України роблять усе необхідне та можливе щоб дати гідну відсіч ворогу, працюють загони територіальної оборони. Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень