Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ПЕРЕВІРИВ БОМБОСХОВИЩЕ ПІД МІСЬКОЮ ЛІКАРНЕЮ №10

Дата: 27.02.2022 18:56
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

https://youtu.be/987NompqEzc

Сьогодні начальник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький відвідав Міську клінічну лікарня №10, яка визначена як опорна та готова приймати постраждалих у результаті бойових дій.

Як повідомив генеральний директор Денис Себов, під ці потреби спеціально переформатовано кардіологічне відділення, у якому нещодавно було завершено капітальний ремонт.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Паралельно збільшено потужності опікового та хірургічного відділень лікарні, які також можуть бути використані під ці потреби. Загалом Міська клінічна лікарня №10 зможе прийняти до 550 поранених.

Окрім цього Начальник Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький спільно з Одеським міським головою Геннадієм Трухановим перевірив стан готовності бомбосховища, яке розташоване під лікарнею.

«Одеса сьогодні абсолютно готова до прийняття поранених, у разі висадки десанту і бойових дій. Переконаний, що медики з поставленнями завданнями впораються, але ми будемо роботи все для того, щоб ці ліжка залишились вільними. Оглянув бомбосховище – все чітко і грамотно підготовлено. Приміщень достатньо для укриття пацієнтів та персоналу» – підсумував Сергій Гриневецький.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

«Сьогодні хтось на передовій, хтось охороняє правопорядок, а ми – представники влади – виконуємо свої обов’язки на місцях. І хочемо поінформувати одеситів, що кожен, за потреби, отримає медичну допомогу» – додав Одеський міський голова Геннадій Труханов. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень