Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Нове авто для первинки

Дата: 27.01.2022 15:31
Кількість переглядів: 140

 

На зображенні може бути: 4 людини, автомобіль та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, автомобіль, дорога та текст «SPORTAGE 16BK7293»

18 січня депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук та Березівський міський голова Валерій Григораш відвідали КНП «Березівський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Головний лікар медичного закладу Ірина Кондрашова показала керівникам району й міста нове авто Kia Sportage з написом на боках «ПЕРВИННА МЕДИЧНА ДОПОМОГА». Авто придбане за кошти Центру для надання медичної допомоги мешканцям громади.

Після цього керівники оглянули здійснені ремонтні роботи на другому поверсі будівлі поліклініки, де розташувалася первинка.

Облаштовано нову рецепцію, зроблено ремонти в коридорі та кабінетах. Ще обговорювалися плани щодо облаштування стелі та ін. Ремонти виконані за кошти первинки.

Наприкінці Ірина Миколаївна висловила щиру подяку на адресу Князя Аршалуйсовича, Віталія Леонідовича та Валерія Валерійовича за сприяння й допомогу, що надаються в ході вирішення різних питань життєдіяльності закладу. З думкою про здоров’я мешканців Березівського району.

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень