Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

Освітлення в Стрюківській громаді

Дата: 24.11.2021 08:54
Кількість переглядів: 121

 

 

 

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: дерево та дорогаНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та дорога

23 листопада депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук, радник голови Березівської районної ради, депутат райради Сергій Білощук, депутат Березівської міської ради Ігор Марутін і депутат Стрюківської сільської ОТГ Юрій Даценко оглянули роботи з щодо вуличного освітлення в Петрівському старостинському окрузі Стрюківської сільської ОТГ (сільський голова Олександр Афанасьєв, староста Олексій Стеблиненко).

По вулицях сіл Мартинівка, Сиротинка, Петрівка саме триває монтаж ліній елекропередач та проведення вуличного освітлення.

Перед цим Князь Аршалуйсович і Олександр Олександрович обговорили деталі налагодження освітлення.

Тема ця була актуальною тривалий час і нині вже вирішується – керівники звернули на проблему увагу і взяли питання на особистий контроль.

Завдяки сприянню й допомозі Князя Аршалуйсовича залучено фінансування з обласного бюджету й триває робота.

Крім того, керівники оглянули відремонтований фахівцями ТОВ «Березівкаагрошляхбуд» міст через автотрасу Т-1623: уже завершено капітальний ремонт мосту та його облаштування відповідно до сучасних вимог.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень