Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ДІЇ: В ОДЕСІ УРОЧИСТО ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНУ ШКОЛУ №41

Дата: 10.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Сьогодні, в Одесі, урочисто відкрили після капітального ремонту школу №41. Об’єкт відновлено в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» та в рамках Надзвичайної кредитної програми, яка впроваджена на підставі Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком. Розпорядником коштів є Міністерство розвитку громад та регіонів України.

https://youtu.be/39xH7DaN6QA

З цього навчального року абсолютно в нових умовах будуть навчатимуться більше двохсот дітей мікрорайону Більшовик. Після капремонту школа №41 на площі Мічуріна, облаштована новою системою опалення будівель та повністю упорядкована територія.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Розвиток сучасної соціальної та освітньої інфраструктури є важливим та одним із ключових завдань Одеської обласної державної адміністрації, зокрема, у рамках реалізації Програми Президента «Велике будівництво». Але в майбутньому, ми спільно з Одеською міською радою, будемо залучати для покращення інфраструктури цього, в колишньому потужного промислового району міста і кошти в рамках Надзвичайної кредитної програми, і «Велике Будівництво», і програму Першої леді Олени Зеленської щодо реформування системи шкільного харчування та представленні оновленого меню. То ж переконаний, що це лише перші інвестиційні ластівки, які в подальшому будуть лише нарощувати обсяги і сприяти відновленню інфраструктури Одещини», — зазначив на церемонії відкриття школи №41, голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень