Стрюківська громада
Одеська область, Березівський район

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 30.07.2021 17:17
Кількість переглядів: 310

30 ?»???????? ??? ?????µ?????????????? ???µ???? ???????????????? ?????????????»?? ?»?????????? | ?????????????° ?????°???? ??  ?????¶?µ?¶???° ?±?µ?·???µ???°

Сьогодні, 30 липня 2021 року, з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми працівниками Стрюківської сільської ради проведено вуличну інформаційну акцію «ПротиДій торгівлі людьми».

Нині торгівля людьми є одним із найганебніших злочинів проти людства, який має, як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини.

Мета заходу полягає підвищеннні поінформованості перехожих стосовно торгівлі людьми, щодо засобів вербування та шляхів експлуатації дітей та дорослих, про ризики в Інтернеті та соціальних мережах та про можливості убезпечити власне життя.

Будь-хто може постраждати від сучасного рабства, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Жінки та чоловіки стають об’єктами сексуальної та трудової експлуатації, а підлітків змушують красти, жебракувати, використовують для проституції, виготовлення порнографічної продукції та навіть використовують з метою вилучення органів.

Для привернення уваги перехожих організатори розповсюджували інформаційні буклети та розповідали про проблему торгівлі людьми і безпечну міграцію, а також інформували про можливість отримання допомоги для осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Учасники отримали інформацію про Національну «гарячу» лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Зателефонувавши на цілодобові номери 0-800-505-501 (зі стаціонарних телефонів) або 527 (з мобільних телефонів), можна отримати консультацію безкоштовно, анонімно і конфіденційно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень